Contact

Puteti lua legatura cu mine prin: [E-mail] dan.filipciuc@yahoo.ro, [Facebook] youngcreative.info media sau folosind urmatorul formular de contact.

Sunt de loc din Falticeni (Suceava), insa momentan locuiesc in Iasi. La cerere ma pot deplasa si in alte localitati sau in afara Romaniei. In schimb, costurile de transport si cazare nu sunt incluse in oferta de pret.

Serviciile oferite de mine sunt doar de fotografie, insa in eventualitatea in care vom colabora va pot recomanda cu incredere cei mai buni videografi.

Toate fotografiile ce vor fi predate sunt prelucrate individual – luminozitate, culori, contrast, incadrare. Fotografiile din album vor fi prelucrate suplimentar.

Bineinteles, insa rezerv acest lucru pentru intalnirile fata in fata.

Pentru a putea reda povestea nuntii, voi fi prezent pe intreaga durata a evenimentului, incepand cu pregatirile si pana la sfarsitul petrecerii (maxim ora 5 a.m.)

Ce va recomand din experienta mea – Filipciuc Dan – ca fotograf de nunta?

Nunta este un eveniment unic, asa ca este bine sa investiti in ea bugetul necesar si sa cautati cele mai bune servicii (make-up, hairstyle, foto, video, muzica etc.).

Este una din cele mai importante zile din viata voastra, asa ca incercati sa fiti cat mai relaxati si sa va bucurati de ea. Va trece fara sa va dati seama, iar cu ce veti ramane dupa vor fi fotografiile oferite de mine, fotografii ce va vor face sa retraiti cu emotie acele momente.

Activitatea mea principala este fotografia de nunta, insa imi face mare placere sa practic si fotografie de familie, maternitate, sedinte foto de beauty, fashion. Sunt o persoana careia ii plac provocarile, asa ca ca sunt sigur ca vom gasi o solutie si pentru proiectul tau.