Despre

„Lucrez in publicitate: ei da, poluez universul. Sunt tipul care va vinde rahat. Ala de va face sa visati la lucruri pe care n-o sa le aveti niciodata. Cer vesnic albastru, gagici care nu-s niciodata nasoale, o fericire perfecta, retusata pe Photoshop. Imagini bibilite, muzica ultimul racnet. Apostolatul meu este sa va fac sa va curga balele. In profesia mea, nimeni nu va doreste fericirea, pentru ca oamenii fericiti nu consuma.”

Filipciuc Dan / fotograf nunta si evenimente / youngcreative.info

Cine sunt si ce fac?

Eu sunt Dan Filipciuc – fotograf de nunta in FalticeniSuceavaIasi si cu posibilitate de a calatori oriunde în tara. Poate suna a cliseu, insa ador sa fiu fotograf. Se presupune ca in continuare ar trebui sa vorbesc despre mine: cine sunt, cat de bun sunt si orice altceva ce te-ar convinge ca eu sunt fotograful nuntii tale! Si totusi chiar sunt!!

Sunt norocos. Mi-am dat seama devreme de ceea ce vreau sa fac. Vreau sa fiu inconjurat de oameni frumosi, plini de voie buna. Vreau sa le “fur” povestile si sa le imortalizez. O fotografie face cat 1000 de cuvinte, nu? Inchipuie-ti cum ar arata toata nunta ta in fotografii! Deja zambesti.. asta vreau sa fur eu de la tine, povesti si zambete. Ce-ti ofer in schimb? amintiri ce-ti vor readuce la viata acele zile speciale oricand.

De ce m-ai alege pe mine?

Buna intrebare. Nu sunt cel mai bun. Insa stiu ca sunt dedicat 100% in ceea ce fac. Te privesc pe tine ca pe un viitor prieten, nu doar ca un client. Relatia din spate e baza unor fotografii reusite, ceea ce toti vrem intr-un final. Nu-i asa? Ce-ti pot promite? Toata atentia si cunostintele mele. Atat pentru inceput, de aici depinde si de tine ce-ti doresti. Si promit sa fac tot ce tine de mine!

Filipciuc Dan / fotograf nunta si evenimente / youngcreative.info