Contact

DRINK A COFFEE WITH US

Puteti lua legatura cu noi prin: [E-mail] contact@youngcreative.photography, [Facebook] youngcreative.info media sau folosind urmatorul formular de contact.

  Zi de zi ne gasiti in Iasi. La cerere ne putem deplasa si in alte localitati sau in afara Romaniei. In schimb, costurile de transport si cazare nu sunt incluse in oferta de pret.

  Serviciile oferite de noi sunt doar de fotografie, insa in eventualitatea in care vom colabora va putem recomanda cu incredere cei mai buni videografi.

  Toate fotografiile ce vor fi predate sunt prelucrate individual – luminozitate, culori, contrast, încadrare. Fotografiile din album vor fi prelucrate suplimentar.

  Bineinteles, insa rezervam acest lucru doar pentru intalnirile ”face to face”.

  Pentru a putea reda povestea nuntii, vom fi prezenti pe intreaga durata a evenimentului, începand cu pregatirile si pana la sfarsitul petrecerii (maxim ora 5 a.m.)

  Ce va recomandam din experienta noastra ca fotografi de nunta?

  Nunta este un eveniment unic, asa ca este bine sa investiti in ea bugetul necesar si sa cautati cele mai bune servicii (make-up, hairstyle, foto, video, muzica etc.).

  Este una din cele mai importante zile din viata voastra, asa ca incercati sa fiti cat mai relaxati si sa va bucurati de ea. Va trece fara sa va dati seama, iar cu ce veti ramane dupa vor fi fotografiile oferite de noi, fotografii ce va vor face sa retraiti cu emotie acele momente.

  Activitatea noastra principala este fotografia de nunta, insa ne face mare placere sa practicam si fotografie de familie, maternitate, sedinte foto de beauty, fashion. Suntem o echipa careia ii plac provocarile, asa ca suntem siguri ca vom gasi o solutie si pentru proiectul tau.