Contact

Puteți lua legătura cu noi prin: [E-mail] contact@youngcreative.photography, [Facebook] youngcreative.info media sau folosind următorul formular de contact.

Zi de zi ne găsiți în Iași. La cerere ne putem deplasa și în alte localități sau în afara României. În schimb, costurile de transport și cazare nu sunt incluse în oferta de preț.

Serviciile oferite de noi sunt doar de fotografie, însă în eventualitatea în care vom colabora vă putem recomanda cu încredere cei mai buni videografi.

Toate fotografiile ce vor fi predate sunt prelucrate individual – luminozitate, culori, contrast, încadrare. Fotografiile din album vor fi prelucrate suplimentar.

Bineinteles, însă rezervăm acest lucru doar pentru întalnirile ”face to face”.

Pentru a putea reda povestea nunții, vom fi prezenți pe întreaga durată a evenimentului, începand cu pregătirile și până la șfârșitul petrecerii (maxim ora 5 a.m.)

Ce va recomandam din experienta noastra ca fotografi de nunta?

Nunta este un eveniment unic, asa ca este bine sa investiti in ea bugetul necesar si sa cautati cele mai bune servicii (make-up, hairstyle, foto, video, muzica etc.).

Este una din cele mai importante zile din viata voastra, asa ca incercati sa fiti cat mai relaxati si sa va bucurati de ea. Va trece fara sa va dati seama, iar cu ce veti ramane dupa vor fi fotografiile oferite de noi, fotografii ce va vor face sa retraiti cu emotie acele momente.

Activitatea noastră principală este fotografia de nuntă, însă ne face mare plăcere să practicăm și fotografie de familie, maternitate, ședinte foto de beauty, fashion. Suntem o echipă căreia îi plac provocările, așa ca suntem siguri că vom găsi o soluție și pentru proiectul tău.