Despre

Cine suntem?

Filip și Cristina (Dan Filipciuc și Cristina Bejan) – youngcreative.info media. Fotografi, designeri, iubitori de frumos! Stilul nostru fotografic este unul cât mai simplu, natural.. un mix între fotojurnalism și fotografia de portret într-un mod cât mai creativ.

Suntem creatori de povești cu voi în rolurile principale. Iubim lumina naturală și să surprindem cele mai sincere emoții, transformându-le in amintiri ce rămân ani și ani.

Care e povestea voastră? Abia așteptăm să vă cunoaștem. Scrieți-ne!

Cristina Bejan, Dan Filipciuc | youngcreative.info media
youngcreative.info media | testimoniale

„Mi-e tare greu să transpun în cuvinte emoțiile pe care le-am trăit la nuntă… Dan și Cristina nu au avut, însă, nicio dificultate în a le surprinde în cel mai delicat și natural mod cu putință. Dragilor, am știut de la bun început că am făcut o alegere bună, dar ne-ați întrecut toate așteptările. Ne-ați făcut ziua de mii de ori mai bună; sunteți niște oameni tare faini, faceți totul cu muuuuult suflet și implicare, și se vede! Abia așteptăm următoarea întalnire! ❤️”

Ana-Maria & Sebastian

youngcreative.info media | testimoniale

„I’m in love with u guys!!!!! Nu puteam face o alegere mai buna pentru una din cele mai frumoase zile din viata mea!! Ati dat dovada de multa rabdare, pasiune si profesionalism!! Multumim!!”

Petronela & Flavius

youngcreative.info media | testimoniale

„Cea mai buna alegere… minunat! Multumim mult!”

Roxana & Andrei

youngcreative.info media | testimoniale

„Felicitari pentru creativitate si pasiune! Fotografiile realizate de voi nu sunt doar foarte bine realizate din punct de vedere tehnic, ci scot in evidenta si naturaletea momentelor cele mai frumoase. Imi place cum faceti oamenii sa se simta bine la sedintele foto!”

Claudia & Dragos

youngcreative.info media | testimoniale

„Emoție și profesionalism! O echipă care ne-a transpus viața în fotografii..”

Andra | botez Dragos

youngcreative.info media | testimoniale

„Legenda spune ca fotografia „fura” sufletul oamenilor. Voi ati reusit sa dati suflet fotografiilor noastre… cu pasiune, emotie, respect, implicare si imaginatie.
Multumim ca ati fost alaturi de noi si ne-ati ajutat sa imortalizam atat de frumos, momente unice.
Dan Filipciuc si Cristina Bejan, fotografi excelenti si prin calitatea pozelor va recomandam tuturor celor care vor ca din fotografii sa aiba amintiri pentru o viata.”

Beta & Fanu